İçindeki Karizmayı Ortaya Çıkart

İçindeki Karizmayı Ortaya Çıkart

 

Ecz. Sara Pour

Pek çoğumuz kendini değiştirmek ve geliştirmek için bir çok eylemlerde bulunmuşuzdur. Sayısızca kişisel gelişim kitapları okuyup, videolar izleyip ve eğitimlerden geçmişizdir. Fakat hala içimizde bir ses “yok ya olmadı, oluyor, bişeyler eksik” diyor. “O tepeye ulaşma kapasitem var ama ulaşamıyorum, başka bir yol bulmam lazım” diyor.  “Farkımı ortaya koyup yaşam kalitemi yükseltmem lazım” diyor.   

 

İster aşk hayatımızda, ister iş hayatımızda, isterse gündelik yaşantımızda doğal olarak bazı pürüzlerle karşılaşıyoruz fakat bir türlü onları çözemediğimiz için hem kar topu etkisi ile büyüyor sıkıntılar, hem de başaramadıkça şevkimiz kırılıyor defalarca. Tabi ‘bu yoluna koymak istediklerimiz’ de zincir gibi birbirine bağlıdırlar. Yani aşk hayatımızda veya iş hayatımızda başarmak istiyorsak, ilk önce huzurlu ve sağlıklı alt yapısı olan bir sosyal hayatımız olmalı. Bunun için de kendimizi yoklayıp defolu taraflarımızı bulup tamamlamamız gerekir. 

 

Bazen gerçeklerle yüzleşmekten korkarız, hep başkasını veya koşulları suçlarız, “ailem böyle olsaydı, ben şöyle olurdum. Şu ülkede doğmuş olsaydım bu koşullarda yaşama şansım olurdu. Daha güzel olsaydım, başarılı bir oyuncu olurdum. Gerçekten beni sevseydi asla aldatmazdı.”  Ve daha nice bahaneler. Bunları düşünürken de, asıl olayı yani içimizde var olan içsel gücümüzü veya benim deyimimle içsel karizmamızı göz arde edip hatta gereksiz ilişkiler, boş insanlar ve yersiz durumlar için, o muazzam sermayeyi harcıyoruz.  

 

Şöyle özetleyim, içinde ufacık bir karbon zerresi var diyelim, onu kömüre de dönüştürebilirsin, elmas da yaratabilirsin.  Diyelim elmas olmasına karar verdin, bu elması ne olarak kullanacaksın? Kesici alet mi yapacaksın, zamanı gelince bozdurmak için mi saklayacaksın, yoksa ışık saçan bir mücevher olarak mı değerlendireceksin? Seçim senin.   

 

Kısacası her alanda farkını ve ışıltını göstermek istiyorsan, içine dönüp, elmasını parlatarak, göz kamaştırıcı karizmanı ortaya çıkarman gerek. 

 

Araştırmalarımdan öğrendiklerimi, hatta bizzat tecrübe ettiklerimi elimden geldiğince sizlerle paylaşmak için eğitimler ve seminerler veriyorum. Hep “içine dön, kendini keşfet” derler ya tam olarak ne anlama geldiğini ve nasıl kendinizi keşif yolculuğuna çıkılacağını size anlatmaya çalışacağım. Bir mıknatıs gibi nasıl istediğiniz olayları ve kişileri kendine doğru çekersiniz ondan bahsedeceğim. Niye bazıları her konuda şanslılar? Kısacası “içsel karizma nedir ve ne işine yarar ve nasıl onu ortaya çıkarabilirsin” gibi konularının derinlemesine adım adım ineceğiz ve kilit sorularla hayatınızı değiştirecek kararlar almanıza yardımcı olucam . Peki hayat koşturmasındaki kargaşadan arınarak, farklılığını arttırarak içindeki gücü ve karizmayı ortaya çıkarmaya hazır mısın?

 

Ecz. Sara Pour 

 

fb.me/sara.pour.tr

instagram.com/sara.pour.tr

https://www.youtube.com/channel/UCMkf636fPbljmf19laDnyKw?view_as=subscriber

sara.pour.tr@gmail.com

linkedin.com/in/sara-pour

 

 

 
 
 

 

DİĞER HABERLER
Neden D3 Vitamini ?
İyi Bayramlar..
Sağlıklı Yaşamın Formülü
Concorde Sendromu
Yaşa Bağlı İşitme Azlığı
Down Sendromlu Bireyler
Ruh Sağlığınız İçin Denge Şart
Gençleşmek Çok Kolaymış
Çocuklar Neden Yemek Seçer?
Doktor Yerine Aktara Gidenler İçin Hayati Uyarı
Sahte Gıda Takviyelerindeki Tehlike
Kutlu Olsun...
Prostat Kanseri
6 Portakal Mucizesi
Hangi Vitamin ve Neden?
Vajinal Mantar
Kalp Hastalıklları
Romatizma ve Belrtileri
Mide Yanması Nedir?
Hastalıktan Nasıl Korunurum
Sinüzit nedir?
Yüksek Ateşte Kaçınılması Gereken 7 Hata
Kuru Meyvelere Dikkat!
Çocuklarda Gastrit ve Ülser
Kuru Ciltlere Özel Doğal Savaşçılar!
Gripten Korunmanın Yolu
Bütün Mesele Direncimiz!
Mutlu Yıllar!
Diyabette Bunama Riski
Mucizevi Besin Dağ Çileği

En Çok Okunanlar


Gençleşmek Çok Kolaymış

Yürümek pek çok kişi için yaşamın her anında bir yerlere yetişme telaşıyla sık sık başvurulan bir yöntem. Bu yol, aslında daha sağlıklı bir hayatın da anahtarı.

Yaşa Bağlı İşitme Azlığı

Yaşın ilerlemesiyle birlikte işitmede ve bilişsel becerilerde değişiklikler ortaya çıkmaya başlıyor. Tıbbi hastalıklar, psikolojik faktörler, görme ve işitme bozuklukları gibi duyusal eksiklikler yaşa bağlı bilişsel gerilemeyi hızlandırabiliyor.

Sağlıklı Yaşamın Formülü

Sağlıklı yaşam tarzı ve beslenme konusunda gündemde yer alan birçok trend arasından "sezgisel beslenme", kişinin yemekle olan ilişkisini geliştirmeye odaklanan bir yaklaşım olarak ön plana çıkıyor.